Aryana Moiceanu, o fetita de doar 2 anisori si 4 luni, a trecut printr-un adevarat chin dupa ce pe data de 13.04. a mers la spital cu o simpla raceala si s-a ales cu o bucata de bat in nas.

Asistenta care trebuia sa ii recolteze secretiile nazale pentru testul de gripa i-a rupt batul intr-una dintre nari. Asa a inceput chinul pentru familia Aryanei. Micutei i s-a facut un control ORL, anestezie generala pentru cautarea bucatii de bat, insa procedurile nu au rezolvat problema. Batul nu a fost gasit. Puteti citi intreaga poveste AICI.

Pentru ca parintii fetitei nu aveau liniste, stiind ca bucata de corp strain poate migra in corp si poate cauza complicatii, au dus-o din nou la spital, de aceasta data la Budimex. Ore in sir au petrecut fetita si parintii pe holurile institutiei medicale. Aryanei i s-a facut un control ORL, o ecografie, o radiografie si un control la chirurgie.

In urma investigatiilor batul nu a fost gasit, ceea ce inseamna, spun medicii, ca bucata de corp strain ar trebui sa fie in stomac si ca va fi eliminata prin scaun. Micutei i s-a dat o reteta in care i s-au recomandat medicamente care sa o ajute sa aiba scaun.

Parintii se roaga ca bucata de bat sa fie eliminata si chinul sa ia sfarsit aici. „Au spus (n.r. – medicii) sa merg linistita ca nu s-a oprit in alta parte si nu a perforat nimic”, ne-a spus Ana, mama fetitei.

Mama este revoltata si nu intelege cum a putut ajunge in situatia asta dupa ce s-a prezentat la spital cu fetita pentru o simpla raceala. Ana a acceptat sa faca publica povestea pentru ca vrea sa traga un semnal de alarma si spera ca niciun parinte sa nu fie nevoit sa treaca cu copilul lui prin chinul prin care a trecut ea.

Loading...