Bomba Claudia Ghitulescu Chinuri2
Claudia Ghitulescu

Claudia Ghitulescu s-a confruntat cu grave probleme la coloana!

In urma cu un an si jumatate,Claudia Ghitulescu s-a confruntat cu dureri mari de spate! Totul a inceput in momentul in care a vrut sa faca un pic de curatenie in casa!

“Am avut probleme cu spatele, mai exact cu coloana. Intr-o seara, dupa ce am spalat cada, stand aplecata, am ramas intepenita! Nu ma mai puteam ridica! Ma simteam ingrozitor si aveam senzatia ca nu ma voi mai putea misca! Sincet am crezut ca nu am sa ma mai ridic de jos”, a povestit indragita cantareata de muzica populara, in exclusivitate.

Claudia Ghitulescu a avut mari probleme cu spatele! Ce a facut artista sa se vindece!


Situatia a luat in acele momente accente dramatice pentru artista! Totusi, a avut sansa ca o apropiata sa ii dea un telefon si sa o ajute imediat cum a auzit ca are dureri lombare.

“Ma durea rau, dar am avut un noroc fantastic. In acea seara, am vorbit cu o prietena la telefon si i-am spus ca nu mai pot sa ma ridic de jos! Ea cunostea o clinica de recuperare si m-a trimis imediat la specialistii de acolo! Cu ultimele forte, m-am ridicat si m-am dus la fizioterapeuti! Imediat mi s-a facut un RMN si un plan de tratament care sa ma repuna pe picioare! Timp de zece, am recurs la proceduri de ultima generatie, elongatii, aparatul David, masaj terapeutic, si am reusit sa ma vindec”, a mai dezvaluit artista.

Citeste si :  ULTIMA ORA! Veste teribila in muzica populara de la noi! A murit in urma cu putin timp
Loading...