Bianca Si Bodi

Apropiaţii ştiu cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi.

E clar cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi. Iubitul Biancăi Drăguşanu este partener la Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari.

Cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi. A fost adus în companie de croatul Josip Heit 

Banca deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari. Bodi a fost introdus în companie de prietenul său, croatul Josip Heit, iar peste ei se află americanca Tammy Morrison, supranumită de amici „Regina aurului”. Nici Tammy, însă, nu este şefa supremă.

Cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi: „Misiunea mea este să produc aur”

Se ştie cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi. Este vorba despre fondatorul şi preşedintele executiv al companiei, germanul Harald Seiz. „Misiunea mea este să produc aur de cea mai înaltă calitate. Obiectivul meu este să-i ajut pe oameni să fie independenţi din punct de vedere financiar prin sistemul actaul de creanţe de la Karatbars”, este motto-ul lui Seiz, care se deplasează la întâlnirile de afaceri cu elicopterul personal.

Citeste si :  Adevărul dureros despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: "Nu e normal să trăiești în teroare!"
Loading...