Cine este concurenta ”Puterea dragostei” care poarta doar haine de BRAND, dar a venit in emisiune cu pantofii RUPTI?

0
2402
Pantofi Rupti

Imagini inedite in emisiunea ”Puterea dragostei” de astazi. O concurenta a venit cu pantofii rupti in emisiune, dar fanii au observat imediat.

Andra Volos este una dintre cele concurentele ”Puterea dragostei” care are tot timpul aparitii spectaculoase. Aceasta poarta haine de brand si este tot timpul aranjata.

De aceasta data, insa, fanii au observat un detaliu care i-a scapat. Andra a purtat in emisiune o pereche de pantofi care aveau talpa foarte uzata, aproape rupta. Invelisul talpii era rupt si se putea observa cu ochiul liber acest lucru. 

Bineinteles ca fanii au taxat-o imediat. Iata imaginea care a surprins pe toata lumea:

Andra Volos la Puterea dragostei

Andra a oscilat intre Jador si Bogdan Mocanu inca de la intrarea ei in competitie. Bruneta a recunoscut faptul ca s-a sarutat cu Jador, dar ca nu l-a mai placut o data ce l-a cunoscut mai bine. In cele din urma, Andra l-a ales pe Bogdan Mocanu. 

Bruneta sexy i-a zapacit pe toti baietii din casa ”Puterea dragostei” cu formele ei apetisante. Acum formeaza un cuplu cu Bogdan Mocanu, in ciuda faptului ca Jador a spus ca ar renunta la prietenia cu acesta pentru ea.