Cine este Patricia T., tânăra din Satu Mare care a căzut de la etaj. Adolescenta s-ar fi sinucis din cauza unei decepții în dragoste

0
1481
Patricia T Tanara Din Satu Mare Care A Cazut De La Etaj

Gestul la care ar fi recurs Patricia T., tânăra din Satu Mare care a căzut de la etaj, este învăluit în mister. Apropiații sunt în stare de șoc deoarece nu credeau că adolescenta de 16 ani, mereu cu zâmbetul pe buze, ar fi capabilă să-și pună capăt zilelor.

Din primele cercetări, anchetatorii iau în calcul varianta unei sinucideri, deși familia susține că totul a fost un accident nefericit.

Patricia T, tânăra de 16 ani din Satu Mare care a fost găsită moartă, era elevă la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steindhart”, scrie presasm.ro. Descrisă de colegi ca fiind mereu cu zâmbetul pe buze, adolescenta era șefa clasei sale. Profesorii și cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc după ce au aflat despre moartea violentă de care a avut parte fata.

„Patricia de ce? Nu pot să cred nu am nici cuvinte! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Dormi în pace, suflet drag”, este mesajul unei apropiate.

Polițiștii iau în calcul inclusiv varianta sinuciderii. De cealaltă parte, apropiații cred că tânăra s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia cu părinții.

Potrivit sursei citate, bunica ei a auzit zgomotul puternic și, după ce a ieșit din baie ca să vadă ce s-a întâmplat, a intrat în stare de șoc.

Medicii chemați de urgență la fața locului nu au mai putut s-o salveze pe Patricia.