Cine este singura supraviețuitoare a accidentului din Jibou. Sanda Ungur, o tânără de doar 21 de ani, se afla la volanul mașinii care a fost spulberată joi de un tren. Șoferița și-a condus spre moarte cele patru prietene alături de care se întorcea de la balul de absolvire.

Accidentul înfiorător a avut loc chiar de Înălțare, pe centura ocolitoare a orașului Jibou. Mașina condusă de Sanda Ungar a fost lovită violent de tren.

Mădălina, Sara, Claudia și Maria nu au avut nici o șansă și au murit pe loc din cauza impactului violent.

Tânăra de 21 de ani, aflată la volanul autoturismului spulberat pe calea ferată, a fost singura care a scăpat cu viață. Sanda Ungur a fost stabilizată de medicii de la Ambulanță și transportată de urgență la Spitalul din Zalău. Mai apoi, șoferița a fost transferată la Spitalul Județean din Baia Mare, notează ziaruldesalaj.ro.

Sanda Ungur are 21 de ani și este din satul Răzoare, judetul Maramureș. Tânăra era prietenă și vecină cu cele patru fete care au pierit în accidentul înfiorător.

Citeste si  Valentina Pelinel e in culmea fericirii! Ce bolid a primit cadou de la Cristi Borcea: afaceristul nu se uita deloc la bani!

Cele patru tinere aflate în mașina spulberată de tren ar fi trăit dacă șoferița ar fi luat o altă decizie. Sanda a ales o rută ocolitoare din cauza gropilor din asfalt de pe drumul cel mai scurt către casă.

În seara fatidică, cele cinci tinere se întorceau de festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice din Cluj-Napoca, unde era studentă una dintre ele, Sanda Ungur.

Coincidență sau nu, Sanda Ungar a publicat pe Facebook un mesaj al Învierii, cu doar câteva zile înainte de tragedie.

Mesajul publicat de Sanda, șoferița care a provocat accidentul de pe centura orașului Jibou / sursă foto: vasiledale.ro

Totodată, mașina cu care se întorceau de la festivitatea de absolvire fusese pusă la vânzare, conform vasiledale.ro.