Claudia Pavel 0

Claudia Pavel, ex-Cream, are un nou iubit. Îndrăgita și carismatica artistă l-a dat uitării pe Cătălin Cazacu, cel cu care a cochetat în timpul primei ediții a emisiunii Exatlon.

Claudia Pavel, 33 de ani, și cuceritorul Cătălin Cazacu, care, de altfel, a avut o aventură amoroasă și cu Brigitte Sfăt, chiar în timpul mariajului cu Ilie Năstase, au rămas prieteni buni, acesta fiind acum implicat într-o relație cu prezentatoarea TV, Ilinca Obădescu. Între timp, Claudia Pavel nu a fost singură, ci se pare că și-a refăcut viața sentimentală alături de un potent om de afaceri de origine turcă.

Conform sursei citate, noul iubit al Claudiei Pavel e numește Aty, locuiește în Mangalia și pare foarte îndrăgostit de artistă. Mai mult de atât, cei doi au fost surprinși luând masa împreună cu băiețelul cântăreței, Noah, care părea să se simtă în largul său alături de partenerul mamei sale. La finalul cinei, Aty a sărutat-o pătimaș pe Claudia, înlăturând astfel orice urmă de dubiu asupra relației dintre ei.

Loading...