Claudia Pavel și-a amintit de chinurile prin care a trecut la show-ul Ferma. „M-am simțit ca la pușcărie”

0
405
Claudia Pavel1 1024x683

Cântăreața Claudia Pavel, cunoscută drept Cream, și-a amintit de participarea sa la show-ul de televiziune Ferma, care a fost difuzat de postul de televiziune pro TV.

Claudia Pavel a vorbit despre chinurile pe care le-a îndurat pe durata cât a fost concurentă la Ferma.

”Doamne, mă gândesc și acum cum de am putut să stau în competiția aceea aproape o lună! Îmi aduc aminte, de parcă ar fi fost ieri, cât de dificil mi-a fost să rezist în acele condiții! Sincer vă spun, m-am simțit ca la pușcărie”, a afirmat ea.

”Mi-a luat foarte mult să îmi revin la întoarcerea acasă. Cu greu, am realizat că totul se terminase, că nu trebuie să mai suport răutăți la adresa mea sau să muncesc din greu, uneori inutil și fără să aprecieze nimeni. Nu mă dau la o parte când vine vorba de a pune osul la treabă, dar acolo era altceva. În fine, a fost greu, foarte greu. Să nu mai zic de condiții… am îndurat un frig inimaginabil în cabana aceea.

Claudia Pavel

Ce să vă spun, aveam zăpada până la brâu, înotam practic în ea, atunci când dădeam cu lopata, iar seara, dormeam cu un combinezon de schi pe mine, fiindcă se închidea centrala după o anumită oră și era foarte frig! Nici acum nu înțeleg cum reușeau fetele acelea, cele care participau în show, să doarmă în chiloți!!! Asta a fost, a trecut, bine că sunt sănătoasă și îmi merge perfect în cariera muzicală”, a declarat Claudia Pavel în emisiunea live ”Ștafeta mixtă”, potrivit wowbiz.ro.