Claudia Pavel și sora ei, înșelate de doctorul italian cu opt clase? Cele două au mers la cabinetul fostului medic estetician

0
1073
01 Claudia Pavel La Bucuresti Fm Foto Alexandru Dolea

Claudia de la Cream și sora ei i-au trecut pragul medicului estetician cu opt clase.

Claudia Pavel (Cream) și sora ei au mers la cabinetul medicului estetician italian Matteo Politi. Cele două chiar s-au pozat alături de doctor, cunoscut și sub numle de Matthew Mode. Fotografia a fost făcută anul trecut, la cabinetul doctorului, la sfârșitul lunii noiembrie.

Astăzi, Matteo Politi a fost ”demascat„. Tânărul nu este absolut deloc ”profi”, așa cum ar spune fetele care trec pragul cabinetelor de estetică, ba mai mult decât atât doctorul are doar opt clase și fără să fie de specialitate în domeniul în care activează. Pe facebook, bărbatul a notat că ”Este important să alegi mereu cel mai bun doctor! (adică#DrMatthewMode)”.

Sorina Pintea a spus că momentan nu ştie de ce respectivul cetăţean a fost angajat fără a avea drept de liberă practică.

„Eu am aflat în această dimineaţă, din presă. Ministerul Sănătăţii nu a fost întrebat, dar pot să vă spun că Ministerul Sănătăţii nu a dat echivalarea acelei diplome. Fără acea echivalare, nu putea să obţină de la Colegiul Medicilor avizul de liberă practică.

Direcţia de Sănătăte Publică a dat un document pentru codul de parafă, vom vedea exact ce s-a întâmplat. Eu am aflat din presă, nici măcar nu am fost întrebaţi oficial despre acest aspect.

Un medic este angajat într-un spital, public sau privat, nu contează, pe baza unor documente, printre care şi certificatul de liberă practică, diploma echivalată, asta înseamnă că a fost lăsat ilegal să opereze, pentru că nu poţi opera doar cu un cod de parafă, ai nevoie de mai multe documente.

Ministerul Sănătăţii, Centrul de Resurse Umane, trimite la universităţile pe care medicul spune că le-a absolvit documente, trimite la Ministerul Sănătăţii, cu această echivalare, cu codul de parafă.

Cei care l-au angajat l-au angajat ilegal, dar şi aici va trebui să vedem. Colegiul Medicilor nu a dat aviz de liberă practică, am discutat în această dimineaţă”, a declarat ministrul Sănătăţii, conform Mediafax.