Anamaria Prodan va face noi dezvăluiri despre familia ei, în cadrul emisiunii “Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”, de la Antena Stars. De data asta, impresara vorbește despre un moment dureros, acela în care fiica ei s-a accidentat grav pe terenul de baschet.

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a debutat la finalul anului trecut în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

Fiica Anamariei ar putea deveni astfel a treia sportivă din România ajunsă la acest nivel. Deși locuiesc în țări diferite, pe continente diferite, Anamaria încearcă să nu rateze niciun meci al lui Sarah, chiar şi din faţa televizorului.

Acest lucru s-a întâmplat şi de curând, când Anamaria a fost nevoită să privească fără să poată face nimic accidentarea îngrozitoare pe care
a suferit-o fiica ei.

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău!”, a mărturisit aceasta.

“O jucătoare cu un potential imens are dureri sfâşietoare!”, a anunţat comentatorul meciului, iar Anamaria nu mai putea rezista în faţa
televizorului. “În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”,
a mai spus Anamaria.

Întregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, în cel mai nou episod “Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”, de la Antena Stars.