Andreea Banica Si Lucian Mitrea

Clipe grele pentru Andreea Bănică. Artista a postat pe contul de socializare o imagine cu mama ei din tinerețe. Femeia a murit în urmă cu câțiva ani, iar de atunci, artista a suferit foarte mult, că nu a avut-o aproape.

„Mama! Zâmbetul, iubirea, sufletul frumos tu mi le-ai dăruit. Toată viața voi regreta că nu pot să îți mulțumesc pentru ceea ce sunt azi. Îmi lipsești enorm…” a fost mesajul emoționant postat de Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

„Ești un om deosebit și o mamă minunată și cu siguranță mama ta este mândră de tine! , Păcat că nu mai e în viață. Își vedea și ea nepoțeii, pe Sofia și Noah. Te veghează de acolo sus. Și e mândră de tine, cu siguranță”, au comentat fanii.
Puţină lume ştie că într-un interval de doar doi ani Andreea Bănică şi-a pierdut ambii părinţi şi bunicul. Drama prin care a trecut artista a avut loc în perioada 2001-2003, atunci când aceasta era în componenţa trupei Exotic şi mai apoi a trupei Blondy.

 

Tatăl Andreei a murit în urma unui accident rutier în 2001 şi doi ani mai târziu mama ei a avut aceeaşi soartă după ce a pierdut lupta cu cancerul. “Mama a fost singurul caz de cancer de esofag la femeie din Romania. A murit cand eram pe scenă. Am aflat vestea dupa ce am terminat spectacolul”, povestea artista în urmă cu câțiva ani.

Aceasta a continuat: “Am fost stăpână, pe picioarele mele. Mama mea m-a invatat in viata sa incerc sa obtin patru pereti ai mei. Sa fiu independenta, sa fiu pe picioarele mele. Muncind mi-am luat prima garsoniera. Tatăl meu m-a invatat foarte mult ce înseamnă ambiţia. Tatal meu era un om destul de dur. Mă altoia. Chiar şi la 17 ani m-a altoit. Mi-a prins bine că am luat bătaie”.

Loading...