Complicele lui Dinca a recunoscut tot: a violat-o pe Luiza Melencu! Detalii socante din ancheta: e incredibil la ce perversiuni a fost supusa tanara

0
422
Gheorghe Dinca Complici Crop 1575018016

Complicele lui Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in cursul zilei de joi.

In data de 27 noiembrie procurosul sef al DIICOT, Giorgiana Hosu, anunta ca Gheorghe Dinca a avut un complice in cazul crimelor din Caracal.Este vorba despre Stefan Risipiteanu, care este acuzat de faptul ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu impreuna cu Gheorghe Dinca.

Daca initial acesta a sustinut ca este nevinovat, in cele din urma si-a recunoscut faptele. Acesta neaga insa orice implicare in uciderea Luizei Melencu.

Potrivit unor surse din ancheta, tanara in varsta de 18 ani a fost supusa unor perversiuni sexuale groaznice.

„E groaznic ce s-a intamplat acolo. Acea fata a fost supusa la perversiuni sexuale groaznice. Fane a sustinut mult timp ca nu-si aminteste nimic. Cand era intrebat anumite lucruri concrete sustinea ca nu mai stie, ca era beat.

„Pana la urma a recunoscut ca in luna aprilie a vazut cand Dinca a adus-o acasa pe Luiza Melencu. L-a intrebat cine-i fata si George, cum ii spunea el, i-a spus ca a adus-o pentru cateva partide de sex. Acela a fost momentul in care Fane i-a cerut lui Dinca sa-l lase si pe el sa aiba relatii cu fata.

„Cu siguranta a fost complicele lui Dinca, dar deocamdata nu exista elemente ca ar fi si participat la uciderea tinerei”, au declarat, pentru adevarul.ro, surse din ancheta.