Un cuplu din Marea Britanie a ajuns la închisoare după ce și-au omorât bebelușul pentru că le-a întrerupt partida de amor.

Luke Morgan și Emma Cole întrețineau relații intime când bebelușul lor, Tyler, în vârstă de două luni, a început să plângă.

Plânsul copilului l-a scos din minți pe Luke Morgan, care a început să-l lovească pe copil până acesta a încetat să mai plângă, după care s-a întirs să facă sex cu partenera sa.

Dimineață, Emma Cole a observat că bebelușul nu era deloc bine și a sunat imediat la serviciul de urgență. Până la sosirea echipejului, femeia a încercat să-l resusciteze ea pe copil, deși nu avea cunoștință despre cum se face această manevră.
Ajunși la locuința celor doi din Burntwood, medicii n-au făcut decât să constate moartea bebelușului.

În urma investigațiilor s-a stabilit că bebelușul suferise numeroase leziuni în urma loviturilor primite și că avea coastele rupte ca urmare a încercării nereușitre a mamei lui de a-l resuscita.

Citeste si :  Cum făceau amor Victor Slav și Bianca Drăgușanu! Simpaticul prezentator TV a dezvăluit totul

De asemenea, s-a strabilit că în ziua tragediei cei doi consumaseră alcool.

Cei doi britanici au fost judecati, iar în data de 21 iunie și-au primit sentința. Luke Morgan a fost condamnat la opt ani de închisoare, în timp ce Emma Cole a primit o condamnare la cinci ani de închisoare.

Loading...