Confesiuni de mamă: Îmi uram copilul și am vrut să îl omor

0
549
Mama Bebe

Confesiuni de mama! Una dintre cele mai mari provocări pe care o poți avea de înfruntat după naștere este depresia postpartum.

Așa cum vei afla și din articolul de mai jos, ea este însoțită de niște simptome specifice, pe care nu le vei putea ignora. În special dacă ajungi într-o situație asemănătoare mamei din povestea expusă, adică să intenționezi să te sinucizi și să-i faci rău și bebelușului, ajutorul medical este absolut necesar. Totodată, nu uita că nu va trebui să respingi nicicând sprijinul celor apropiați, întrucât numai așa vei reuși să-ți revii, să ai grijă așa cum trebuie de copil și să te bucuri de el.

Confesiunea unei mame despre cum, din cauza depresiei postpartum, ar fi vrut să-și ucidă copilul

O mamă dezvăluie clipele pe care le-a trăit după nașterea fiicei sale în luna ianuarie a anului trecut. Astfel, ea precizează că a născut prin cezariană de urgență și că, după aceea, nici alăptarea, dar nici începutul relației cu copilul ei nu erau așa cum și-a dorit.

Vezi cele mai noi Stiri Vdtonline.com

Ajunsă acasă după câteva zile, nu simțea dragoste pentru fiica ei, ci mai degrabă ură. Analizându-se și-a dat seama că este posibil să sufere de o depresie postpartum și i-a spus mamei sale că trebuia să ajungă la un medic. I s-au prescris niște antidepresive, dar starea ei nu se ameliora. A început să îi fie teamă să fie lăsată singură acasă cu fetița ei, întrucât se gândea să o ucidă și să se sinucidă ulterior.

În martie 2018, mama s-a gândit serios că viața ei nu mai putea continua așa, că nu vroia să mai trăiască știind că nu-și poate iubi copilul. Gândurile de suicid tot nu-i dădeau pace. Într-o dimineață acestea erau atât de insistente, încât mama ei l-a chemat pe soțul fiicei de la serviciu. Împreună au mers la spital. Tânăra a fost sedată și i s-a recomandat să rămână câteva zile sub supraveghere medicală.