CORESPONDENȚĂ DE LA BUDAPESTA/ Cristi Borcea a ales pentru dansul miresei o melodie despre care spune că îl reprezintă / FOTO

0
970
Dansul Miresei 3

Avem prima imagine cu „dansul miresei” de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel! Cei doi au deschis seara de dans cu o melodie despre care Cristi Borcea spune că îl reprezintă.

Este vorba despre celebra melodie „My Way”, cântată de Frank Sinatra.

„Am avut o viată plină,
Am colindat fiecare drum
Şi, mai mult, mult mai mult de-atât,
Am făcut-o în felul meu.

Regrete, am câteva,
Totuşi, sunt prea puţine pentru a le spune
Am făcut ce trebuia să fac,
Şi le-am văzut trecând, fără excepţii”

Acestea sunt câteva dintre versurile melodiei atât de îndrăgite de Cristi Borcea, care pare împăcat cu trecutul său.

Valentina Pelinel a ales să poarte o rochie de tip prințesă, care i-a venit foarte bine și care i-a mascat sarcina. La rândul său, Cristi Borcea a arătat impecabil într-un costum negru, la care a asortat un papion în aceeași nuanță.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni. Nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea are loc în Ungaria duminică, 30 septembrie. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA. Petrecerea va avea loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Budapăesta, Gundel.