Cornel Gales S A Sinucis Sau Nu Dezvaluirea Facuta De Un Bun Prieten De Al Lui Ce Arata Mesajele Gasite In Telefonul Lui
Cornel Gales

Ipoteza conform careia Cornel Gales s-a sinucis nu este exclusa de autoritati. Ce dezvaluiri a facut un prieten de-al lui.

Apar noi informatii despre moartea fulgeratoare a lui Cornel Gales, care a socat showbiz-ul din Romania.Sotul Ilenei Ciuculete s-a stins din viata in data de 1 decembrie, in jurul orei 02:30, dupa ce autoturismul in care se afla a fost implicat intr-un grav accident de circulatie.

Acum, la o saptamana de la tragedie, un bun prieten de-al lui dezvaluie noi detalii despre cele intamplate.

Acesta sustine ca, cu doar cateva minute inainte de accident, Cornel Gales a folosit aplicatia WhatsApp, de pe care a trimis mai multe mesaje.

Acest detaliu demonteaza astfel zvonurile potrivit carora Cornel Gales s-ar fi sinucis. Presupunerile au aparut dupa ce in bucataria apartamentului in care locuia a fost gasit un bilet.

Acelasi prieten al lui Cornel Gales exclude ipoteza sinuciderii si spune ca fostul sot al Ilenei Ciuculete a murit in timp ce citea sau scria un mesaj.

Citeste si :  ULTIMA ORA Cornel Gales a lasat un bilet! Se schimba totul ce scrie in mesajul gasit de politisti in bucataria din apartamentul lui

„Pai cum sa isi lase bilet de adio, cand el a fost sa manance la un restaurant. El nu s-a dus sa se omoare”, a precizat acesta.

In prezent telefonul lui Cornel Gales se afla in posesia anchetatorilor din Spania.

Loading...