Cornelia Catanga, prima declaratie de pe patul de spital. In ce stare se afla artista dupa ce a suferit un infarct

0
1225
Cornelia Catanga Prima Declaratie De Pe Patul De Spital In Ce Stare Se Afla Artista Dupa Ce A Suferit Un Infarct

Cornelia Catanga a oferit prima declaratie dupa ce a facut infarct.

Artista se plimba, zilele trecute, cu fiul ei, in momentul in care a inceput sa simta dureri puternice in zona inimii. Aceasta a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti, suferind de stop cardio-respirator.

In prezent, artista se afla in continuare internata in sectiunea de Terapie Intensiva a spitalului Floreasca.

Aceasta se simte bine si se reface. Urmeaza sa fie externata peste cateva zile. Cat despre problema ei de vedere, sotul cantaretei sustine ca aceasta nu a orbit.

Cornelia Catanga, declaratie dupa ce a facut infarct

Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus Cornelia Catanga.

Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună.

Ea vede şi cum vedea înainte Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă. Şi cred că o mai ţin vreo patru sau cinci zile”, a spus Aurel Pădureanu la Antena 3.