Coșmar pentru omul copac. După operație, i-au dat vestea șoc! Medicii, terifiați de ce au găsit

0
1363
Omul Copac 1 51222600

Bărbatul care a fost vindecat de boala trunchiului de copac spune că afecțiunea i-a revenit. Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

Abul Bajandar, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Bangladesh, suferă de o afecțiune genetică terifiantă, în urma căreia a căpătat aspectul unui copac.

În ciuda celor 24 de operații chirurgicale suferite și a faptului că medicii l-au anunțat, în 2016, că s-a vindecat, boala lui Abul a recidivat. Acum, bărbatul se luptă iar cu verucile care-i fac trupul să semene cu scoarța unui copac. 

Afecțiunea este atât de gravă și extrem de rară, încât numai 12 oameni din întreaga lume suferă de această boală. 

Chirurgii au reușit să-i îndeparteze aproximativ 5 kg din veruci. Și totuși, la doi ani după ce bărbatul și-a împărtașit bucuria de a se fi vindecat și de a-și putea ține, în sfârșit, fiica în brațe, mâinile și picioarele au început sa se acopere din nou cu „scoarță”. 

„Este un caz extrem de complicat. Începusem să înregistrăm progrese, dar Abul a plecat de la spital. L-am chemat înapoi de nenumarate ori, dar nu a vrut să revina la tratament. Zilele astea, a venit la spital adus de mama lui, dar s-a întors prea târziu. Ar fi trebuit să revină acum 6 luni!”, a spus dr. Samanta Lal Sen.

Citeste si :  Veste uriasa pentru romani! Se reiau internarile si interventiile chirurgicale. Spitalele redeschid activitatea in ambulatoriu

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum arată bărbatul copac acum. Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

În copilărie, cei doi semănau ca două picături de apă. De multe ori, povestește mama, nu-i putea deosebi, așa că unul rămânea mai tot timpul nemâncat, în timp ce celălalt primea și porția fratelui. Brusc, ceva s-a schimbat. Ce a declanșat coșmarul?