O persoana tine in mana o lumanare aprinsa, in noaptea de Inviere, la Catedrala Mitropolitana "SF.Parascheva" din Iasi, duminica, 5 mai 2013. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO

O femeie în vârstă de 50 de ani, mama a doi copii, şi-a găsit sfârşitul miercuri dimineaţă, după ce un adolescent în vârstă de doar 16 ani, care se afla sub influenţa drogurilor, a ucis-o în bătaie.

Crima odioasă, care s-a petrecut brusc, a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în comună. Se pare că în timp ce Elena Mareş a plecat de acasă la magazinul din comună, ea a fost acostată de Adrian Cercel, un adolescent de 16 ani despre care martorii au spus că se afla sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.

Din senin, el a atacat-o pe femeie şi a început să o lovească cu pumnii şi cu picioarele. Femeia s-a prăbuşit pe stradă, însă adolescentul nu s-a oprit aici. Criminalul a tras-o într-o curte, acolo unde a continuat să o lovească cu picioarele în cap. Mai mult de atât, la un moment dat, el a lovit-o cu o piatră în cap, iar lovitura i-a fost fatală.

Deşi a fost chemată rapid o ambulanţă, medicii sosiţi la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru ea. Femeia s-a stins din viaţă, iar adolescentul a fost reţinut de Poliţie pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor calificat.

Citeste si :  A murit în vacanță, în timpul unui joc pentru adulți cu o prostituată! Menajerele care au intrat în camera lui au suferit un adevărat șoc. Cum l-au găsit
Loading...