Criminala de la metrou le-a ras in nas medicilor! Detalii uluitoare din prima seara petrecuta de Magdalena Serban in spitalul Penitenciarului Jilava! Cum s-a comportat in prima noapte de arest EXCLUSIV

0
1124
25393979 1824603724248256 1993790773 N

Criminala de la metrou a fost retinuta pentru 30 de zile de oamenii legii si tinuta sub supraveghere medicala.

Femeia care a ucis cu sange rece la metrou, in urma cu cateva zile, a avut tulburari de comportament si in a doua seara in care a stat inchisa! Persoane autorizate sustin ca, dusa la spitalul unei inchisori din apropierea Bucurestiului, Magdalena Serban a negat crima si a ras incontinuu in fata medicilor, cu o seninatate iesita din comun.

Magdalena Serban, femeia care a ucis o tanara de 25 de ani, miercuri, in statia Dristor 1, a fost transferata, aseara la Spitalul Penitenciarului Jilava!

“Femeia a avut un comportament ciudat pe toata perioada audierilor si, dupa o expertiza initiala, s-a ajuns la concluzia ca nu poate ramane in arest, ci trebuie dusa la spital. Acolo, a si intrat in atentia medicilor  care o monitorizeaza, drept dovada, imediat, i s-a administrat un tratament! Urmeaza ca in zilele urmatoare, Magdalena Serban sa fie supusa unor investigatii amanuntite pentru a se vedea daca a avut sau nu discernamant in momentul in care a ucis-o pe Alina Ciucu. Cert este ca, pana acum, s-au observat o serie de tulburari, mai ales, aseara, cand ea a avut o atitudine ce a dat mult de gandit si i-a uluit pe toti. A ras si a repetat obsesiv doctorilor ca ea nu a facut nimic”, au dezvaluit surse autorizate.