Criminalul din Caracal. Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, scos la vânzare! Unde a fost găsit

0
614
Dinca

Incredibil, anchetatorii au făcut o nouă descoperire importantă. Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei a fost găsit de poliţişti, după ce Gheorghe Dincă îl scosese la vânzare.

Surprinzător este faptul că aceasta încă avea cartela SIM în el, motiv pentru care va oferi informaţii importante în cadrul anchetei.Telefonul de pe care a fost sunată bunicul Luizei Melencu, victima monstrului din Caracal, a fost găsit la amanet de autorități. Criminaliștii au recuperat și cartela SIM și au identificat mai multe numere la care s-a sunat. La data dispariției Luizie, pe lista suspecților, o listă care era însă destul de mare, se afla inclusiv Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal.

Dincă le-a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Avocatul Claudiu Lascoschi a spus că sâmbătă este în Bucureşti, că la Caracal este un alt avocat şi că serviciile sale de avocat din oficiu au vizat doar audierea din noaptea de joi spre vineri şi percheziţiile de vineri, de la Caracal.

El a adăugat că Gheorghe Dincă şi-a menţinut declaraţiile date anterior cu privire la cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.