Cristi Borcea, primele imagini alaturi de Valentina Pelinel si copiii, dupa ce a fost eliberat

0
699
74696588 2546575782100550 8427789595072004096 N

Este bucurie in aceste zile pentru Valentina Pelinel si Cristi Borcea.

Cristi Borcea a fost eliberat.
Este bucurie in aceste zile pentru Valentina Pelinel si Cristi Borcea. Familia lor este din nou completa, dupa ce dinamovistul a fost eliberat de dupa gratii.

Valentina si Cristi Borcea au marcat acest moment printr-o sedinta foto aparte. Impreuna, alaturi de cei trei copii ai lor: gemene si baietelul cel mare, Milan Cristian.

„Familie”, a scris Valentina in dreptul fotografiilor. 
Imaginile sunt cu atat mai emotionante cu cat Borcea nu a putut fi alaturi de Valentina nici dupa cea de-a doua nastere, atunci cand a adus pe lume fetitele. Acum, familia lor este din nou reunita. „Unul lângă altul, față în față, mereu împreună, chiar și în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viața bate filmul și iubirea învinge. Iubitul meu, soțul meu, tatăl copiilor mei, partenerul și prietenul meu, toți în același om, pe care l-am ales și pe care înainte de a-l iubi, îl respect și admir. La mulți ani, iubirea mea!„, scria Valentina Pelinel, la ultima aniversare a lui Cristi Borcea.

Citeste si :  Veste uriasa pentru romani! Se reiau internarile si interventiile chirurgicale. Spitalele redeschid activitatea in ambulatoriu

Cristi Borcea, eliberat miercuri

Fostul acționar dinamovist a părăsit penitenciarul Jilava miercuri după-amiază, la doar câteva ore după ce magistrații de la Tribunalul Ilfov au anunțat decizia. Cristi Borcea a plecat acasă după aproximativ nouă luni petrecute din nou în închisoare.
Omul de afaceri căsătorit cu Valentina Pelinel a fost așteptat de o mașină de culoare închisă, în care se afla și fiul său cel mare, Patrick.

Borcea nu a vrut să dea declarații în fața reprezentanților presei care îl așteptau în fața penitenciarului Jilava. „Vă mulțumesc, vă doresc seară plăcută!”, a spus Cristi Borcea, apoi a urcat în mașina care l-a dus acasă, înapoi în sânul familiei. „Ce veți face de acum?”, a fost întrebat omul de afaceri. „Cu familia, cu copiii”, a încheiat Borcea.