Cristi Mitrea, primele declarații despre iubita lui, după ce a publicat imaginea cu băiețelul său. “Mă face fericit. Ne înțelegem bine”

0
1450
Cristi Mitrea8

Cristi Mitrea, primele declarații despre iubita lui, după ce a publicat imaginea cu băiețelul său, David. Luptătorul MMA a fost invitat în cadrul unei emisiuni, împreună cu fratele lui, care l-a dat de gol și a dezvăluit că în curând acesta se va căsători.

Cristi Mitrea a vorbit despre iubita lui. La un moment dat, fratele lui, Florin, a spus că a cerut-o în căsătorie şi că nu ştie exact când şi cum va avea loc nunta luptătorului MMA.

„Sunt bine, e o perioadă foarte înfloritoare în viaţa mea. Sunt fericit. Iubita mea mă face fericit.. Foarte bine ne înţelegem. Nu e ca-n cuşcă, e bine. A fost o cerere (n.r. în căsătorie). Sunt un om sensibil”, a spus Cristi Mitrea. „O să fie (n.r. nunta Cristi Mitrea), nu ştim când şi în ce fel”, a spus fratele lui Cristi Mitrea. Recent, Cristi Mitrea a postat pe contul de socializare, prima imagine în care apare împreună cu băiețelul său și al Andreei Mantea. Fotografia a primit mii de like-uri, iar David a cucerit internetul.

Citeste si :  Când s-ar putea deschide mall-urile? Ministrul Economiei a făcut anunțul