Cristian Dide, antreprenorul din Teleorman care a proiectat mesajul #rezist pe cladirea Guvernului, în timpul discursului lui Dragnea

0
914
Cristian Dide

Curg mesajele de felicitare din partea opozanților PSD și a protestatarilor #rezist pe pagina de Facebook a lui Cristian Dide, antreprenorul din Teleorman care, alături de prietenii lui, a făcut cea mai mare ”aroganță” din timpul mitingului PSD: a proiectat pe clădirea Guvernului mesajul #rezist, chiar în timpul discursului președintelui PSD, Liviu Dragnea.

”Trollingul” suprem, aroganța maximă, sfidare, tupeu – momentul a fost numit în toate felurile de presă – site -uri și televiziuni. Apariția celebrului mesaj #rezist pe Guvern, exact cand Liviu Dragnea vorbea despre lupta cu ”statul paralel” a fost total neașteptată. Și mesajul a rezistat, scris cu litere de-o șchioapă, minute bune, suficient cât să fie văzut de toată lumea.

”Creierul” acțiunii este, culmea, un teleormănean! Cristian Mihai Dide, antreprenorul din Roșiorii de Vede, un membru marcant al protestelor #rezist din Piața Victoriei care, pentru o perioadă își mutase biroul în fața Guvernului. Cu apă, mâncare, un laptop și multe pancarde.

Tot el este cel care a proiectat același mesaj, la jumătatea lunii aprilie, pe Muzeul de Artă din Capitală, cu ocazia festivalului Spotlight. Atunci a fost amendat de poliție pentru că ”a refuzat să se legitimeze și a folosit expresii injurioase”

Sâmbătă seara. Dide și prietenii săi, au comis-o din nou, de data aceasta într-un context mult mai ”delicat” decât festivalul luminilor. Momentul a fost bine ales, a avut efect maximum, motiv pentru care, la scurt timp după încheierea mitingului, protestatarii #rezist și-au sărbatorit reușita și au postat pe facebook mesajul. ”Mafioților, v-am făcut varză!”