Cristiano Ronaldo s-a căsătorit în secret

0
712
Cristiano Ronaldo
(180719) -- BEIJING, July 19, 2018 (Xinhua) -- Portuguese football player Cristiano Ronaldo gestures as he attends a promotional event in Beijing, capital of China, on July 19, 2018. (Xinhua/Cao Can) Xinhua News Agency / eyevine Contact eyevine for more information about using this image: T: +44 (0) 20 8709 8709 E: [email protected] http://www.eyevine.com July , 2018

Cristiano Ronaldo s-a căsătorit în mare secret. Fotbalistul și partenera sa de viață, Georgina Rodriguez, ar fi făcut pasul cel mare în Maroc.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 34 de ani, s-ar fi însurat pe ascuns în Maroc, iar vestea surpinzătoare a fost dată de revista italiană „Novella 2000”, citata de Gazzetta dello Sport. Fotbalistul se pare că a fost forțat de mama sa să facă acest pas, iar apropiați ai cuplului susțin că știrea ar fi pe cât se poate de reală: „Știam de acest pas încă de vara trecută, pentru că atunci a mers la Madeira pentru a se întâlni cu avocații săi și le-a cerut să înceapă să o proteje și pe Georgina. Înainte toate bunurile erau administrate de mama sa, dar din acea zi unele prevederi s-au schimbat, iar Georgina a primit mai multe drepturi.” – a declarat o persoană apropiată lui Cristiano Ronaldo.

„O să ne căsătorim într-o zi, cu siguranță. Este visul mamei mele, deci într-o zi, de ce nu?”, – spunea Cristiano Ronaldo în urmă cu câteva luni, într-un interviu acordat lui Piers Morgan, la ITV.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au împreună o fetiță, pe nume Alana Martina, în vârstă de 2 ani. Fotbalistul mai are trei copii, făcuți cu o mamă surogat: un băiat, Cristiano Junior, în vârstă de 9 ani, și gemenii, Eva și Mateo, în vârstă de aproape 3 ani.