Cristina Dochianu a născut. Fosta prezentatoare TV a devenit mămică pentru a treia oară

0
552
Cristina Dochianu

Cristina Dochianu a născut. Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 a devenit mămică pentru a treia oară.

Cristina Dochianu, în vârstă de 35 de ani, a ales să țină secret momentul nașterii și abia acum a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu micuțul, pe care-l va boteza cu numele Nicolas.

Cristina Dochianu și omul de afaceri Cristian Fogarassy s-au căsătorit în 2013, în cadrul unei ceremonii restrânse petrecute la Orșova, orașul natal al jurnalistei. Doi ani mai târziu deveneau părinți pentru prima dată, atunci când s-a născut Yvonne, azi în vârstă de 5 ani, iar în 2017 l-au adus pe lume pe Anais. Ei bine, iată că acum Cristina Dochianu a devenit, din nou, mămică, iar familia fostei prezentatoarei de televiziune s-a mărit cu un băiețel.

Cristina Dochianu s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale. Fosta prezentatoare de televiziune a avut în trecut o relație cu Radu Cernăuțean, din trupa Crush, care s-a încheiat la finele anului 2010.