Cristina Șișcanu și-a schimbat rochia la petrecerea de botez a fiicei Adelinei Pestrițu. „În sfârșit, ai o ținută decentă!”

0
1461
Siscanu1
Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a adoptat o ținută super elegantă la petrecerea de botez a fiicei Adelinei Pestrițu, Zenaida Maria, care a avut loc într-un restaurant de lux din Capitală.

La biserica la care a avut loc botezul Zenaidei Maria, fiica Adelinei Pestrițu, Cristina Șișcanu a purtat o rochie argintie, scurtă. La petrecerea de sâmbătă seara, 10 noiembrie 2018, jurnalista a schimbat ținuta și s-a afișat într-o rochie spectaculoasă, de culoare roșie.

Așa s-a îmbrăcat Cristina Șișcanu la biserică, la botezul fiicei Adelinei Pestrițu

Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a ales o rochie elegantă, lungă, care i-a venit foarte bine.

Așa s-a îmbrăcat Cristina Șișcanu la petrecerea de botez a fiicei Adelinei Pestrițu

De altfel, ținuta purtată de Cristina Șișcanu a fost apreciată și de internauți.

„În sfârșit, Cristina, ai o ținută decentă! Îmi place!”, „Mai frumoasă rochia ta, Cristina”, „Wow, superbi!”, „Elegantă!”, i-au transmis prietenii virtuali Cristinei Șișcanu.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. Sâmbătă, 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii, Ștefania și Filip.