Cristina Topescu2 620x337

Jurnalista Cristina Țopescu a postat, pe contul său de Facebook, un mesaj în care vorbește despre bogați. Ea a plecat de la comentariile apărute după ce premierul Ludovic Orban a spus că duce un trai modest și că anul trecut a trăit cu 3.000 de lei pe lună.

„Nu-i invidiați pe bogați!

Multe postări despre Ludovic Orban cum că nu-i bogat. Cum să trăiască cu atât de puțini bani, domle??? Unii îl laudă, îl apreciază, alții nu cred și mai sunt și d-ăia care cred că mai bine ar fi bogat, ca să nu vrea să fure – zic ei. Ca și cum dacă ești bogat, morbul lăcomiei te-ar ocoli. Mă tem că dimpotrivă!

Să vă spun ceva, n-am nimic cu bogații, dacă au reușit să facă bani prin propriile puteri, că au primit vreo moștenire sau că, pur și simplu, au avut noroc în viață, la bani. N-ar trebui să mă intereseze ce fac oamenii ăștia cu banii lor, dar recunosc că îi apreciez sau nu în funcție de ce fac oamenii ăștia bogați cu banii lor mulți.

Citeste si :  Ce a facut fratele Cristinei Țopescu imediat dupa ce a plecat de la priveghi. Ce acte tinea in mana

Dacă nu au grijă decât de ei și de copiii lor, dacă nu fac bine în jurul lor, că ce să faci cu atâția bani – câte case, mașini, domenii si mai știu eu ce să strângi – dacă oamenii ăștia bogați nu înțeleg și nu simt că banii ăia mulți nu le-au venit întâmplător (chiar dacă au muncit pentru ei, pentru că sunt multi alții care muncesc și totuși nu au atâția bani), dacă oamenii ăștia bogați nu înțeleg ce privilegiu, ce binecuvântare e să ai bani ca să poți ajuta, atunci bogații ăștia, nu știu voi, dar mie îmi sunt profund antipatici. Și, într-un anume fel, chiar îi compătimesc.

Sunt atât de săraci, de fapt. Așa că nu-i invidiați!”, este mesajul piostat în mediul online de Cristina Țopescu.

În urmă cu câteva zile, premierul Ludovic Orban a că nu s-a îmbogățit din banii obținuți din funcții publice. Politicianul a precizat că nu trebuie să se înțeleagă că este cel mai sărac premier, ci cel mai cinstit și corect.

Citeste si :  Horoscop 2020: Ce zodii vor avea un triumf total anul viitor

„Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trăi pe picior mare. La fel e și familia mea. Suntem niște oameni cât se poate de modești. Nu cred că asta e problema, ci cât de corect este un om. Nu trebuie să se înțeleagă că sunt cel mai sărac premier, ci cel mai cinstit și corect”, a afirmat Ludovic Orban.

Loading...