Fostul soț al Ilenei Ciuculete și blonda Vivi și-au petrecut finalul de an departe de România și de amintiri care le-ar fi putut strica distracția. Cei doi s-au îmbarcat pe un vas de croazieră, au făcut revelionul în Emiratele Arabe, iar acum au ajuns în India, unde s-au căsătorit …în rit indian.

Practic, asta simbolizează punctele roșii (”bindi”) pe care și le-au pictat pe frunte Cornel Galeș și Viviana Măntoiu. În cultura indiană, din punct de vedere al conotației religioase, ”bindi” este considerat “al treilea ochi” sau “ochiul magic”. Pentru societate, însa, el vestește faptul că purtatoarea lui este o femeie căsătorită, având același rol ca verigheta.

Așadar, Galeș și Vivi, al căror vas de croazieră a acostat la Goa Port, pe lângă o plimbare în care au făcut cunoștință cu aerul local și cu luxurianta vegetație, au recurs și la un ritual specific indienilor. Fie ca n-au știut despre ce e vorba când s-au pictat pe față și-au luat-o ca pe o joacă, fie că au știut și si-au asumat, cei doi s-au fotografiat zâmbind fericiți, purtând simbolul căsătoriei pe frunte.

Cornel Galeș a refuzat să vorbească despre relația cu Viviana, femeie cu care a început să se afișeze la scurt timp după moartea soției sale, dar cu care a pretins că are doar o relație profesională. Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Citeste si :  Cornel Galeș a murit certat cu fratele lui! Ce decizie a luat Marian Galeș chiar înainte de înmormântare. Familia este scandalizată
Loading...