Ctp Captura Digi24

Cristian Tudor Popescu a comentat modul în care Niculae Bădălău a fost înlăturat din funcția de vicepreședinte al PSD, după declarația jignitoare la adresa diasporei. Bădălău a rămas lider al organizației locale PSD Giurgiu și și-a trimis finul în locul lui la conducerea partidului, relatează Digi24.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a afirmat la Digi24 că decizia „este o micțiune colectivă a PSD”.

„Dl. Bădălău a practicat această operațiune asupra diasporei în curtea casei sale, împreună cu prietenii săi. Finuțu era şi el acolo. Acum, prin această mişcare, practic, tot PSD-ul, în frunte cu noua conducere, micționează pe diaspora. Din nou. Pentru că ce altceva este această cruntă bătaie de joc, o a doua bătaie de joc, la adresa diasporei?! Adică îl pune pe finuțu şi Bădălău rămâne şef la Giurgiu”, a comentat Cristian Tudor Popescu, conform sursei citate.

Gazetarul a menționat că cineva de la conducerea PSD a fost întrebat dacă Niculae Bădălău poate să candideze la Congresul PSD, iar răspunsul a fost: „Domnule, nu știu ce se întâmplă până atunci și nu văd de ce nu ar putea”. Viața e complexă, a completat ironic CTP.

Citeste si :  PSD a exclus din partid un primar de municipiu cu o zi înainte de alegeri

La sfârșitul lunii noiembrie, Niculae Bădălău, fostul ministru al Economiei, a jignit din nou diaspora, într-o declarație publică legată de solicitarea PNL de a mări numărul de parlamentari pentru diaspora de la 6 la 15.

Nu este prima dată când Bădălău jignește românii din diaspora. În august 2018, Niculae Bădălău a participat la o petrecere în timpul căruia lăutarii au cântat ”Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că strofa nu e porno e un pic aşa….că şi ăştia a zis «M…PSD» Lai, lai lai, să vină Diaspora…hai, lai, lai, lai că noi ne pi**m pe ea”, a spus lăutarul la microfon.

Loading...