Cu ce se ocupă ginerele lui Gigi Becali. Mihai Theodor Mincu, zis şi „Prinţişorul din Dobroeşti”, provine dintr-o familie înstărită

0
1046
Ginerebecali
Cu ce se ocupă ginerele lui Gigi Becali. Mihai Theodor Mincu, zis şi „Prinţişorul din Dobroeşti”, provine dintr-o familie înstărită © Facebook - arhivă

La două zile după ce Teodora Becali a devenit doamna Mincu, a avut loc cununia religioasă, dar şi petrecerea de nuntă! Evenimentul a fost un real succes, iar Gigi Becali, cel mai fericit socru mic! Ginerele, Mihai Theodor Mincu, nu este străin de lumea mondenă.

Cu ce se ocupă şi ce părere are latifundiarul despre el, vă spunem acum!

Gigi Becali şi-a condus fata cea mare la altar, sâmbătă, 12 octombrie. Teodora Becali şi Mihai Theodor Mincu şi-au unit destinele şi, sperăm noi, să aibă loc şi un botez în curând! Cu siguranţă latifundiarul abia aşteaptă un nou membru în familie. 

Cine este Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Becali

Numele lui Mihai Theodor Mincu a mai apărut în lumea mondenă şi înainte să înceapă o relaţie cu fiica cea mare a lui Gigi Becali. Potrivit informaţiilor apărute în presă, Mihai Theodor Mincu, zis şi „Prinţişorul din Dobroeşti”, a fost cuplat pentru puţin timp şi cu alte vedete, printre care s-ar număra şi Daniela Crudu.

De când a cunoscut-o pe Teodora Becali, viaţa lui s-a schimbat complet! Cei doi s-au îndrăgostit şi au început o relaţie care a evoluat rapid. Acum, îşi trăiesc povestea de dragoste ca „soţ şi soţie”! Mihai Theodor Mincu nu a cucerit-o doar pe Teodora, ci şi pe tatăl ei. Gigi Becali are o părere foarte bună despre ginerele său şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să-i susţină. Să nu mai spunem că a scos din buzunar 500.000 de euro pentru nuntă!

Cu ce se ocupă ginerele lui Gigi Becali. Mihai Theodor Mincu, zis şi „Prinţişorul din Dobroeşti”, provine dintr-o familie înstărită © Facebook – arhivă

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun. Nu vor să spună mai multe, vor să fie în întimititate. Inelul l-a primit de mai de mult timp. Au avut şi binecuvântarea unui episcop. I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, a spus Gigi Becali despre ginerele său, în urmă cu ceva timp.

Şi Mihai Theodor Mincu are o situaţie materială bună. A ştiut Becali pe mâinile cui îşi lasă fiica cea mare! „Prinţişorul din Dobroeşti” provine dintr-o familie înstărită şi, în 2017, a debutat în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice. Dar nu orice fel de produse, ci pentru cei care au de unde să scoată banii!