Cu cine se iubește Bianca Neagu, actrița din telenovela „Numai iubirea”

0
2406
Bianca Neagu Numai Iubirea

Bianca Neagu, actrița care i-a dat viață micuței Bianca în telenovela Numai iubirea, a ajuns la vârsta de 22 de ani și s-a schimbat radical.

Bianca Neagu nu mai seamănă cu puștoaica timidă care ne-a cucerit inimile în telenovele, însă este la fel de frumoasă și de grațioasă ca odinioară. Cu toate astea, niște schimbări au apărut în viața sa. Bianca a renunțat la cariera de actriţă și urmează cursurile Facultăţii de Psihologie, iar de mai mulți ani trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de pictorul Alin Croitoru, cei doi formând o pereche foarte frumoasă.

Bianca Neagu și Alin Croitoru nu locuiesc încă împreună, însă au planuri de viitor și nu exclud căsătoria: „Sunt la Facultatea de Psihologie. (…) Fac haine. Le desenez, îmi fac tipare, le cos. (…) Am o relaţie cu pictorul Alin Croitoru. Suntem de trei ani împreună. Avem planuri serioase. Ne înţelegem foarte bine, ne iubim mult şi dacă totul merge bine… de ce nu. – a povestit Bianca Neagu în urmă cu mai mult timp, în cadrul unei emisiuni tv.

Bianca Neagu a jucat în mai multe telenovele, „Numai iubirea”, „Păcatele Evei”, „Mama dupa ora 5”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”, pe vremeea aceea având aproximativ 8 ani.

Sursă foto: Facebook