Ligi333939 Crop 1573487550

Ligi a fost una dintre cele mai controversate concurente de la „Puterea dragostei„.

Ligi de la „Puterea dragostei” i-a fascinat pe baieti încă de cand a intrat in casa iubirii, datorita siluetei ei perfecte. Aceasta are 27 ani, vine din Cluj-Napoca, si este make-up artist.

Aceasta spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi doreste. Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul.

Ligi de la puterea dragostei

Intrebata de ce ales sa vina la „Puterea dragostei”, Ligi a raspuns cu sinceritate ca i-a placut ideea acestui experiment de show matrimonial si si-a dorit sa participe.

„Imi place foarte mult experimentul si ideea si vreau sa fac parte din experiment si poate, cine stie, o sa imi gasesc jumatatea! Sa fie inalt, inteligent, romantic si sa fiu mereu in centrul atentiei lui!”, a spus Ligi.

Ligi de la puterea dragostei

De cand a intrat in casa „Puterea dragostei”, Ligi a facut furori cu trupului ei sculptat. Insa tanara a ajuns sa arate asa dupa multe ore de antrenament in sala de fitness, acolo unde merge frecvent, chiar si in Turcia, pentru a se mentine in forma.

Citeste si :  Ilie Năstase și Ioana Simion, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși cei doi în Turcia
Ligi de la puterea dragostei

Cu cine se trezeste in fiecare dimineata Ligi, fosta concurenta de la „Puterea dragostei”!

De curand insa, Ligi a publicat o imagine in care apare printre asternuturi, alaturi de nimeni altcineva decat propriul ei caine, de talie mica, pe care tanara il adora si caruia i-a dus enorm lipsa in perioada in care a fost plecata.

Loading...