Andra Puterea Dragostei

Imaginile vorbesc de la sine.

Încă din prima zi în care a intrat în casa Puterea dragostei, Andra Volos a reușit să facă senzație cu atitudinea, dar și cu stilul său vestimentar. La mai multe săptămâni de când a ieșit cu Bogdan Mocanu din casa Puterea dragostei, fosta concurentă reușește să îi uimească pe fanii emisiunii.

Dacă Bogdan Mocanu a plecat la mai multe evenimente cu Jador, Andra își petrece câteva zile în Italia, locul care i-a fost a doua casă în ultimii ani. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a ieșit în club și le-a arătat tuturor cum s-a pregătit pentru această ieșire. Andra și-a făcut un selfie în care se observă că este dezbrăcată, cel puțin în partea de sus, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Andra Volos, imagine neașteptată cu un DJ

Andra a fost lăudată pentru machiajul pe care și l-a ales, iar unii fani au comparat-o cu Kim Kardashian. Alții, mai curajoși, au întrebat-o chiar dacă este dezbrăcată sau dacă își face duș machiată.

În club, Andra a fost în centrul atenției și chiar a primit dedicații din partea DJ-ului, iar iubita lui Bogdan Mocanu a filmat întreg momentul și l-a postat pe pagina sa de socializare.

Loading...