Faptul că le-a acordat mai multă atenție bărbaților din viața ei decât propriilor copii s-a întors împotriva lui Brigitte Năstase – sau, mai nou, Brigitte Pastramă. Fosta nevastă a lui Ilie Năstase are doi copii, Sara și Robert, de care nu e deloc apropiată.

Mai ales băiatul s-a îndepărtat de ea.

Așa arăta o întâlnire cu familia prin ochii lui Robert Sfăt

Brigitte, 42 de ani, nu a reușit să-și construiască o relație apropiată cu copiii, mai ales cu băiatul pe care îl are din mariajul cu Octavian Sfăt și care deja a împlinit 19 ani. Cel mai probabil, crede ea, acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că Robert n-a avut o figură paternă alături și a tot fost mutat din casă în casă și din familie în familie, de fiecare dată când mama lui s-a logodit ori căsătorit (acum este la al patrulea mariaj). Nici de Ilie Năstase, nici de Corneliu Oană, care i-a fost iubit lui Brigitte pentru scurt timp, până să intre în „Ferma”, Robert nu s-a atașat.

Citeste si :  Andreea Marin, mândră de fiica ei. „A crescut, au început întrebările, dar a ajuns și la vârsta la care mă poate și ajuta”
Robert este deja major și responsabil pentru faptele lui

„E băiat. Fuge de mama. Când îl sun, uneori îmi răspunde, alteori se face că nu aude telefonul și nu-mi răspunde. Așa e cu băieții”, ne-a recunoscut Brigitte, mulțumită totuși că fiul ei a început o relație cu o tânără care reușește să-l țină sub control: „Robi are o prietenă și eu sunt mulțumită că este cuminte, că nu mai pleacă des cu băieții, că stă cu ea. În rest, nu pot să-i spun eu ce să facă cu viața lui. Deja este major și face singur alegerile, indiferent dacă vreau eu sau nu vreau”.

Cu Sara, Brigitte are o relație ceva mai apropiată

Pe Sara vrea s-o ducă în munți, la «Ferma»


Cu Sara, fiica provenită din mariajul cu Ovidiu Torj, are o relație ceva mai bună, dar numai pentru că fetița are doar 10 ani și e încă dependentă de ea. Cu toate că în momentul în care a plecat din casa lui Ilie Năstase, Sara a continuat să locuiască acolo o vreme, iar cât timp Brigitte a fost la emisiunea „Ferma” logodnicul ei de atunci, Corneliu Oană, a avut grijă de micuță, acum, Sara s-a mutat cu mama ei și cu noul soț al acesteia, Pastramă. După cele trei luni petrecute în munți, la filmările pentru reality-show-ul de la PRO TV, Brigitte vrea să recupereze timpul petrecut departe de fiica ei, așa că se pregătește să plece cu ea într-o minivacanță. „O s-o iau pe fetița mea să-i arăt tot ce am făcut la «Ferma». Nu o să aștept până se vor organiza tabere, vreau să-i arăt locul în care am stat departe de ea atâtea luni”, spune Brigitte.

Citeste si :  O tânără s-a sinucis după ce a găsit fotografii indecente cu copii în telefonul iubitului ei
Loading...