Culita Sterp sare in apararea Biancai? Mesaj dur pe o retea de socializare: ”Ati innebunit cu totii… Nu sunteti sfinte niciuna”

0
313

Culita Sterp se implica in scandalul provocat de filmuletele in care apare Bianca in timp ce intretine relatii intime in fata camerei.

Culita Sterp sare in apararea Biancai?

Aceasta a postat un mesaj transant pe o retea de socializare. In timp ce el spune ca nu ii ia apararea Biancai, foarte multi fani sunt de acord cu parerea lui si i-au repostat mesajul alaturi de multe felicitari:

Culita Sterp sare in apararea Biancai? Mesaj dur pe o retea de socializare: ''Ati innebunit cu totii... Nu sunteti sfinte niciuna''

Livian a vazut filmul pentru adulti cu Bianca! Fiul lui Nelson Mondialu a facut un vlog in care a reactionat la aparitia acelor imagini.

„Subiectul acestui clip este, mai direct, reactia mea asupra celor aparute pe internet.

Nu vreau sa porniti direct ca incerc sa o scot pe Bianca sau incerc sa o bag ca sa ma scot eu.

Ceea ce spun e in calitate de urmaritor.

Eu cu Bianca, dupa cum bine stiti, ne-am despartit de doua saptamani. In astea doua saptamani mie imi era greu sa stau departe de ea, ei ii era greu sa se desparta de mine.

Ea a vrut sa ma recucereasca, aproape a reusit, o sa vedeti in emisiune. Acum doua zile primesc un mesaj de la Bianca: „Vezi ca a aparut ceva pe internet”. Ea imi spusese, nu tot, dar imi spusese. I-am zis sa nu se agite, s-a intamplat si la altii.

M-am gandit la ea, in ce postura a fost pusa si am simtit chestia aia, cand iti vezi iubirea cu altul e un pic deranj acolo, chiar daca a fost in trecut.

Daca ma enervez fac mai mult rau, misiunea mea de acum e sa o calmez si sa iasa din toata situatia asta. M-a intrebat daca nu sunt nervos pe ea, i-am zis ca sunt nervos pe ce era ea atunci, ca punea botul la ce zicea iubitul ei de atunci. Principalul vinovat e ea”, a spus Livian intr-un vlog.