Cum a apărut Anamaria Prodan la nunta Teodorei Becali. Cu rochia închisă până-n gât!

0
1444
Prodanca7 1

Impresara Anamaria Prodan s-a numărat printre invitații de la nunta fiicei lui Gigi Becali, Teodora.

Foarte îndrăzneață la fiecare apariție a sa, de data aceasta Anamaria Prodan a ales o ținută elegantă, dar foarte sobră.

La petrecerea de nuntă a Teodorei cu Mihai Mincu, impresara a optat pentru o rochie de culoare albastra, cu inserții argintii, lungă, mulată, dar cu mâneci lungi și închisă până-n gât.

Impresara a ales să nu-și accesorizeze ținuta cu nicio bijuterie. Vedeta a fost în vervă maximă, pozându-se alături de invitații de renume de la nunta fiicei lui Gigi Becali.

Anamaria Prodan si Gigi Becali

Anamaria Prodan n-a ratat ocazia de a se poza și alături de socrul mic, Gigi Becali.

„Noi. cel mai tare dintre cei mai tari. Te iubesc, patroane”, este mesajul transmis de Anamaria prodan în mediul online.

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și a alesul ei, Mihai Mincu au făcut cununia religioasă sâmbătă. Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers la Snagov pentru petrecere.

Citeste si :  Raed Arafat, reacție dură după ce oamenii au refuzat să le fie măsurată temperatura: "Este dreptul tau, dar nu mai intri în..."

Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi. Se pare că a costat jumătate de milion de euro, însă Becali nu s-a uitat la bani. Cum îşi doreau foarte mult o formaţie care era antamată la o altă nuntă, le-ar fi plătit acelor miri 20.000 de euro ca să îi cedeze lui muzicienii.