Cum a arătat cea de-a doua rochie de nuntă a Teodorei, fiica lui Gigi Becali. A ales o ținută sexy

0
1316
Gigi Becali Nevasta3 1 1024x629

Dacă la biserică a purtat o rochie tip prințesă, la petrecerea de nuntă, Teodora, fiica lui Gigi Becali, a optat pentru o ținută tip sirenă, foarte sexy.

la petrecerea de nuntă care a avut loc la Snagov, fata cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, și-a schimbat rochia de mireasă. Aceasta a ales o rochiesexy, decoltată și mulată, care i-a pus în valoare silueta.

Și soacra mică, Luminița Becali și-a schimbat ținuta, optând pentru o rochie de culoare roșie, în timp ce Alexandra, una dintre fiicele lui Gigi Becali, a ales o rochie aurie.

Nașa Maria Sponte și-a ales o rochie în nunațte de negru și argintiu.

Petrecerea de nuntă a fost prezentată de Cătălin Măruță, în timp ce soția sa, celebra cântăreață Andra a întreținut atmosfera pentru nuntașii unul și unul prezenți la eveniment.

Gică Hagi s-a numărat și el printre ivitații la nunta fetei lui Gigi Becali cu Mihai.

„Am prezentat multe evenimente la viața mea si vă spun cu mâna pe inima că puțini știu să se distreze ca machedonii! Nunțile la ei sunt evenimente pline de bucurie, energie, ringul de dans e plin! M-am simțit excelent! Casa de piatră Teodora & Mihai! ? @ Palatul Snagov”, a fost mesajul transmis de Cătălin Măruță după nuntă.

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și a alesul ei, Mihai Mincu au făcut cununia religioasă sâmbătă. Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers laSnagov pentru petrecere.