Cum a facut-o de ras Livian pe Bianca de fata cu toata lumea, inainte de despatire: ”Acum ti-ai aratat adevarata fata…”

0
492

Livian a anuntat intr-un live facut pe o retea de socializare faptul ca el si Bianca nu mai formeaza un cuplu.

Cum a facut-o de ras Livian pe Bianca de fata cu toata lumea

Vestea a venit ca un soc pentru toti fanii acestora. Unele voci de pe internet spun faptul ca Livian a mintit-o pe Bianca timp de 6 luni si ca a folosit-o. Ba mai mult, Livian a facut-o de ras in fata tuturor atunci cand i-a luat un cadou, lenjerie intima, si i l-a oferit in fata tuturor. 

Iata ce comentarii a primit Livian de la fanii lui:

Bianca si Livian s-au despartit, insa au ramas in realatii bune ca si amici. Isi vorbesc si se intalnesc la filmari, insa nu mai formeaza un cuplu. Amandoi incearca sa treaca peste acest moment dificil, insa Bianca nu prea reuseste!

Concurenta de la Puterea dragostei spune ca il intelege pe Livian si ca intelege si care sunt motivele pentru care el nu mai vrea sa ii fie partener, insa nimic nu o ajuta pe Bianca sa ii fie mai bine!

„Nu, nu sunt la filmari. Am decis sa nu merg azi la o parte din filmari. Am vorbit aseara cu mama si i-am explicat despre mine si Livian si ea mi-a spus ca o sa fie totul bine! Apoi am vorbit cu Livian la telefon si mi-a spus ca e mai bine sa ne despartim! Am zis ok, bine! Am plans foarte mult si m-am consumat. De dimineata am sunat-o din nou pe mama si am intrebat-o ce ar trebui sa fac eu acum pentru ca urmeaza sa filmam editia de Valentine’s Day! Nu stiu daca sa las lucrurile asa. Nu stiu daca ar trebui sa lupt sau nu. Il inteleg si asta e tot ce pot sa spun! Acum ma tot plimb sa vad ce sa ii cumpar lui Livian de Valentine’s Day.”