Bianca Dragusanu 620x367

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au devenit soț și soție în urmă cu patru luni și deși s-a vorbit despre divorț, cei doi sunt încă împreună. Puțini sunt însă, cei care știu cum a cerut-o Alex în căsătorie pe vedetă.

„Eu sunt vecin cu ei și eram consilierul amândurora. Fiecare venea la mine să-mi spună că s-a certat și să-mi ceară sfaturi. Eu, știind de la Bianca ce-și dorește, i-am spus lui Bodi cum poate să o surprindă.

I-am spus clar să-i cumpere un inel și să o ceară în căsătorie, că Bianca asta așteaptă. Și a și făcut-o imediat cum i-am zis. S-au căsătorit într-un moment greu al relației, când deja existau certuri”, a spus Dan Capatos.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a vorbit despre cum a evoluat
relația ei cu Alex Bodi ș ice crede ea despre soțul ei.

„Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă.

E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu.

Citeste si :  "Am mâncat cu altă fată"! Livian a dezvăluit totul! Reacția iubitei sale, Bianca, atunci când l-a auzit

De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis
„Gata. Punct. La revedere. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată,
noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au
demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…)

De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars, potrivit sursei citate.

Loading...