Cum a fost prins Cristian Sabău, bărbatul bănuit de o crimă petrecută cu șase ani în urmă. Fosta soție l-a pârât!

0
2659
Sabau

Cristian Sabău, un bărbat din județul Cluj, care comisese „crima perfectă” în urmă cu șase ani, a fost descoperit după o greșeală pe care a făcut-o.

Poliția britanică a chestionat 10.000 de oameni, s-au luat 3.000 de probe ADN, s-au luat 600 de declarații.

Cu toate acestea, niciun fir nu ducea pre criminalul care a omorât-o pe britanica Valeria Graves, în 2013.

O singură greșeală a făcut criminalul, iar aceasta a dus la prinderea lui. Bărbatul de 28 de ani și-a părăsit fosta soție, mama copiilor lui de 5, respectiv 3 ani.

Supărată că a plecat la alta, femeia l-a „dat în primire” autorităților britanice, a notat monitorulcj.ro. Se pare că a făcut-o și cu un scop material, fiindcă s-ar fi ales cu o recompensă de 30.000 de lire sterline.

În noaptea crimei, victima se află în casă alături de mama sa, sora şi cumnatul ei. Toţi dormeau când a avut loc crima. Suspectul a pătruns, fără să fie auzit de cineva, a omorât-o pe femeia de 55 de ani şi apoi a dispărut.

„S-a întâmplat un accident. Vă spun sincer că nu am vrut să-i fac rău. A fost un accident. M-a pus cineva să intru în casa aia că a fost vorba că sunt bani acolo şi lucruri de valoare şi m-au pus pe mine.

Am picat la mijloc, în capcană şi de frică s-a întâmplat. Vă spun sincer, n-am făcut rău la nimeni în viaţa vieţilor mele”, a declarat criminalul.