Nicolae Drăgoi, bărbatul acuzat că a atacat o tânără de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia, nu și-a recunoscut inițial fapta. A spus că a fost surprins de apariția mascaților, crezând că la el acasă ar fi venit niște „bagabonţi”.

Luni noaptea, suspectul în cazul atacului comis în scara unui bloc din Alba Iulia a fost identificat de polițiști, după ce a fost dat în urmărire generală.

„Pe cine? Nu ştiu nimic despre ce este vorba, nu ştiu absolut nimic, a venit poliţia la mine acasă, am crezut că sunt bagabonţi, n-am lovit pe absolut nimenea. Acum sunt adus aici să vedem despre ce este vorba, să mi se aducă la cunoştinţă”, a declarat Nicolae Dragoi, în momentul în care a fost adus la audieri.

Deși inițial a spus că este nevinovat, Nicolae Drăgoi și-a recunoscut fapta, după ce a fost pus în fața dovezilor de către anchetatori. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si  Mărturisiri şocante ale soţiei afaceristului austriac găsit spânzurat la Buzău. Ce a făcut bărbatul înainte să-şi pună capăt zilelor

Autorul atacului comis în scara unui bloc din Alba Iulia este recidivist

Nicolae Drăgoi a mai fost condamnat pentru tâlhărie și viol, în 2016. În 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat, conform sursei citate.

Atenție: imaginile sunt șocante!

După doar două săptămâni de la eliberare, Nicolae Drăgoi este acuzat că a atacat cu bestialitate o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum individul o lovește pe femeie și îi fură toate obiectele pe care le avea asupra sa. În urma atacului, victima a fost internată în spital și acuză pierderi de memorie.

Loading...