Andreea Antonescu1

Cântăreața Andrea Antonescu a explicat care a fost reacția soțului ei în momentul în care i-a vorbit despre divorț.

Andreea Antonescu a anunțat la începutul lunii septembrie că divorțează de Traian Spak, cel care i-a fost partener de viață timp de mai mulți ani și care locuiește în America. Artista a făcut primele de declarații despre divorț în ediția din luna septembrie a revistei Viva.Din căsnicia Andreei Antonescu a rezultat o fetiță care se numește Sienna.

Artista a fost invitată la interviurile Viva, unde a povestit despre reacția pe care a avut-o soțul ei când i-a vorbit pentru prima oară despre divorț.

„Între noi au fost lucruri normale, discuții civilizate, nu au fost certuri, nu au fost scandaluri, nu au fost picanterii…

…Stând mult timp aici și știind că Traian are planuri, are business-urile acolo, neputând să vină în țară, am realizat că trebuie să stau puțin, să mă opresc, să fac o pauză și să mă gândesc și la acest subiect. Am făcut-o, undeva la sfârșitul lunii aprilie, începutul lui mai, și când am fost eu convinsă – m-am întors la matematică și făcut niște calcule, iar când mi-am dat seama că alea sunt exacte, fără virgulă, am dezbătut subiectul cu el.

Citeste si :  Despărțire cu scandal? Ce au făcut Ștefan Manolache și Andreea Antonescu după ce și-au spus „adio” în excursia de la Iași

Nu pot spune că l-a îmbrățișat, nu pot spune că a fost fericit, încântat, eliberat, ușurat, dar a înțeles, uman vorbind, ce se întâmplă, rațional vorbind, cum decurg lucrurile și am ajuns la această concluzieȚ, a declarat Andreea Antonescu pentru viva.ro.

Loading...