Cum a slăbit Andreea Marin patru kilograme, în zece zile: ”O porţie dimineaţa…”

0
405
Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi şi se mândreşte cu un trup perfect, deşi are 45 de ani. De curând, aceasta a slăbit patru kilograme, în doar zece zile, iar acum a dezvăluit care este secretul ei.

Andreea Marin a început anul în forţă, cu o sesiune de răsfăţ în Bali, alături de partenerul ei de viaţă, Adrian Brâncoveanu.

Pe lângă cultura şi locurile spectaculoase care au impresionat-o pe Andreea Marin, vedeta a reuşit să slăbească câteva kilograme bun într-un timp record.

‘Orezul pe care l-am savurat în fiecare zi a vacantei mele în Bali e extraordinar de gustos, pentru ca mancam o porţie dimineaţa nu am mai simţit nevoia de pâine şi e plin de nutrienti de care organismul nostru are nevoie, în plus te saturi pentru o jumătate de zi’, susţine vedeta.

De asemenea, fosta prezentatoare TV nu mai mânca după ora 16.00, pentru că nu mai simţea nevoia. Mai mult, timp de 10 zile, Andreea Marin a renunţat la dulciuri, dar şi la carne.

„După micul dejun, a doua masă şi ultima o mâncam la ora 16. Astfel am slăbit 3,5 kg, renunţând şi la carne, dulciurile erau doar fructele parfumate, iar de cina nu mai simţeam nevoia, am renunţat la ea, fără efort’, a mai spus vedeta.