Cum a ajuns Irina Loghin sa intrerupa o transmisiune in direct a unui post tv! „Am vazut niste imagini cu mine care nu mi-au placut si de atunci mi-am zis ca nu voi mai lasa pe nimeni sa ma filmeze!” Vezi cand s-a intamplat

0
1250
Irina Loghin

Deranjata ca este filmata si fotografiata, Irina Loghin a intrerupt o transmisiune in direct a unui post tv.

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin (79 de ani) a avut intotdeauna priza la public, si astazi concertele marii soliste facand salile pline, indiferent de localitatea in care este sustinut spectacolul. O singura data, acum 8 ani, Irina Loghin a avut o reactie neasteptata, in timpul unui concert desfasurat la Braila, cu prilejul zilelor orasului.

Atunci, solista a intrerupt transmisia live a show-ului, pe motiv ca nu mai doreste sa fie filmata sau fotografiata. „Cunoscuta interpretă de muzică populară a fost invitată la Brăila împreună cu Fuego să susţină un concert cu ocazia zilelor judeţului, dar imediat ce a urcat pe scenă le-a cerut operatorilor TV şi fotoreporterilor să se depărteze de scenă. După 10 minute a revenit şi a solicitat să nu fie filmată deloc, ameninţând că va întrerupe spectacolul, dacă nu se închid toate camerele şi dacă nu dispar aparatele de fotografiat, şi a cerut publicului să o ajute în demersul său. Rugămintea interpretei a fost ascultată de reprezentanţii presei, postul local de televiziune MEGA TV, care a difuzat în direct tot programul organizat cu ocazia zilelor judeţului, fiind nevoit să îşi întrerupă transmisiunea în direct”, nota presa locala despre incident.

Cum a ajuns Irina Loghin sa intrerupa o transmisiune in direct a unui post tv: „Acesta este motivul pentru care v-am cerut sa inchideti camerele!”

Rugata ulterior sa-si explice reactia, Irina Loghin a punctat: „Am văzut nişte imagini cu mine care nu mi-au plăcut şi de atunci mi-am zis că nu voi mai lăsa pe nimeni să mă filmeze şi să mă fotografieze. Acesta este motivul pentru care v-am cerut să închideţi camerele şi aparatele de fotografiat”, a spus marea cantareata de muzica populara Irina Loghin, care a ajuns sa intrerupa o transmisiune in direct a unui post tv!