Cum apare Mădălin Ionescu în cea mai recentă poză postată pe rețelele de socializare. „Zici că am fost bătut o săptămână”

0
488
M D Lin Ionescu

Mădălin Ionescu a postat, pe contul său de Instagram o fotografie în care apare într-o ipostază șocantă. Fostul prezentator de televiziune a explicat despre ce este vorba de fapt.

În imaginea respectivă, Mădălin Ionescu apare cu diverse semne și pete pe față, ca și cum ar fi fost lovit. Acesta a explicat că responsabilă pentru ipostaza în care apare este fiica lui și a Cristinei Șișcanu, Petra, care s-a jucat cu fardurile.

„Da… nasol ! Știu! Eu sunt ăsta… Zici ca am fost bătut o săptămână. Am rămas șocat când m-am văzut în oglindă. Persoana care m-a desfigurat este… Petra. Da… E în faza “make-up artist“. ?? Machiaj profesionist, ce să mai vorbim ?! @iamprincesspetra”, a precizat Mădălin Ionescu în dreptul imaginii.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.