Cum arată Alina Vidican la peste doi ani de divorțul de Cristi Borcea. Trebuie să o vezi FOTO

0
1282
Rtemagicc24 Alina Vidican Jpg

Alina Vidican este în America, acolo unde s-a retras departe de ochii curioșilor după divorțul de omul de afaceri Cristi Borcea, condamnat în Dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011.

În anul în care s-a măritat cu Cristi Borcea, Alina Vidican cucerea pe toată lumea cu frumusețea ei. După separare, vedeta a fost distrusă, dar acum este mai înfloritoare ca niciodată.

Alina Vidican locuiește în America, acolo unde s-a retras după divorțul de omul de afaceri, care și-a refăcut viața alături de Valentina pelinel, cu care are un băiețel pe nume Milan.

Blonda şi-a luat copiii, George Alexandru şi Gloria, şi a plecat în SUA. Peste Ocean, în Florida, Alina a început să se refacă după durerea provocată de separarea de Cristi Borcea.

A durat ceva timp, dar acum pare că şi-a revenit complet. Blonda a început să se bucure din nou de viață și este într-o formă fizică de invidiat.

I-a revenit zâmbetul pe buze, acordă mare atenție felului în care arată și profită de toate micile bucurii ale vieții, ieșind la petreceri și evenimente în compania prietenelor ei apropiate.