Cum arată Bebino, șeful Clanului Sportivilor, după ce a fost tăiat cu sabia. Imagini șocante din spital!

0
1280
Bebino
Bebino

Primele imagini cu Bebino, șeful Clanului Sportivilor, imediat după ce a ajuns la spital, tăiat cu sabia. Atenţie, imaginile sunt șocante!

Imaginile arată răniloe suferite de Bebino în urma bătăii din cartierul Tei. El a fost atacat şi tăiat cu sabia, ajungând la spital cu degete amputate şi tăieturi adânci pe membre şi tendoane.

Starea lui este acum stabilă, dar va avea nevoie de multe zile de spitalizare pentru recuperare.

Avansat în vară în postura de cap al Clanului Sportivilor după o răfuială în public cu Bibiloi, predecesorul său, Marius Alin Alecu, alias Bebino, a căzut victimă în fața Clanului Țiganilor, fiind atacat și hăcuit în plină stradă. Iar evenimentul sângeros s-a produs exact cu două zile înainte ca Bebino să împlinească 27 de ani.

Surse Libertatea, dar și surse din Poliție spun că Bebino a fost pur și simplu masacrat: are degete amputate, toracele tăiat cu o sabie și tendoanele de la mâini secționate. El a fost transportat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, unde este internat sub pază pentru a se evita eventuala escaladare a luptelor chiar în interiorul instituției medicale.

Atenție, urmează imagini extrem de dure!