Bianca de la Puterea Dragostei este una din cele mai îndrăgite concurente din casa iubirii.

Bianca de la Puterea Dragostei este una din cele mai îndrăgite concurente din casa iubirii. Fosta roșcată, actuală brunetă, a atras încă de la începutul competiției atenția cu look-ul ei, dar și cu atitudinea tranșantă. 

În timp, Bianca a adunat o bază solidă de fani în jurul ei, cu care ține legătura prin rețelele de socializare. 

Tot acolo, Bianca nu se sfiește să pozeze și în ipostaze extrem de naturale. Concurenta a postat o fotografie cu ea în care apare fără machiaj, iar lipsa machiajului o întinerește vizibil.

Bianca de la Puterea Dragostei a stârnit controverse și cu bustul ei

Tanara constanteanca este indragita si urmarita de multi fani pe retelele de socializare, iar daca esti la curent cu activitatea sa din mediul online, poti observa cu usurinta felul in care s-a schimbat de cand a intrat in casa „Puterea dragostei”.

Exista anumite detalii, de ordin fizic, care ii pun pe fani pe ganduri si pe curiosi sa se intebe daca nu cumva Bianca a intervenit in vreun fel in modificarea marimii bustului sau care, acum ceva timp nu era nici pe departe la fel cum este acum.

Citeste si  Femeia cu care s-a iubit Florin Piersic timp de 9 ani, desi era insurat! ''Era un diavol... aveam 26 de ani, el...''
Loading...