Cum arată cea mai sexy bunică din lume

0
868
Gina Stewart

Gina Stewart are 48 de ani și este considerată cea mai sexy bunică din lume. Femeia are forme aproape perfecte și are zeci de mii de admiratori pe rețelele de socializare.

În 2018, aceasta a participat la un concurs de frumusețe alături de fete cu peste două decenii mai tinere decât de ea și a câștigat titlul de Miss Maxim Australia.

„Cred că toată lumea este frumoasă şi frumuseţea vine din interior. Nu încerc să complexez pe nimeni, ci doar să îmi trăiesc visul. Cred că cea mai mare realizare a mea sunt cei patru copii şi mă mândresc peste tot cu nepoţica pe care mi-a dăruit-o fiul cel mare”, declara Stewart la acea vreme.

Femeia care este considerată cea mai sexy bunică din lume are 4 copii, doi băieți și două fete de 27, 25, 23 și 4 ani, și o nepoțică de doar un an.

Pe contul său de Instagram, australianca are în jur de 137.000 de urmăritori. Aceștia sunt încântați de fotografiile extrem de provocatoare ale modelului. La 48 de ani, Gina se mândrește cu trupul ei și nu se sfiește să pozeze topless sau chiar nud.

Se pare că Stewart nu este preocupată doar de latura fizică, ci și de cea spirituală, citatele motivaționale însoțind multe dintre imagini.

„Cea mai mare provocare a vieții este să fii tu într-o lume care încearcă să te facă să fii ca toți ceilalți”, este unul dintre mesajele Ginei Stewart pentru fanii ei.

Câteva dintre secretele siluetei sale sunt dezvăluite într-una din postări: „Bea apă, mănâncă natural pe cât posibil, gândește pozitiv, fă sport zilnic, dormi bine” a scris cea mai sexy bunică din lume.

Sursă foto: Instagram